Skapa en goodiebag att ge bort till era kunder

Vid vissa tillfällen kanske man vill göra någonting lite extra för sina kunder. Då finns det möjlighet att skapa en hel kollektion av profilprodukter och ge bort dem som en “goodiebag”, en presentpåse fylld med presenter som ni vet kommer glädja era kunder.

Kanske har ert företag ett jubileum, eller har ni precis öppnat en ny butik? Kanske vill ni rikta uppmärksamhet mot en ny lansering? En goodiebag är också en utmärkt sak att ha med sig på olika typer av mässor och event.

Oavsett tillfälle så ger det ett generöst intryck, och kunderna kommer att uppskatta att få en påse eller ask fylld med överraskningar.

Sprid ert varumärke på bästa sätt

En välkomponerad goodiebag kan ge er en mycket effektiv marknadsföring. Genom att ge bort en hel kollektion av profilprodukter så kan man maximera varumärkesspridningen.

Det är ett effektivt sätt att nå ut till fler profilprodukter på samma gång, och det ökar också sannolikheten för att alla era kunder kommer att få en produkt som de uppskattar!

Det är viktigt att man noga tänker igenom vad presentpåsen ska innehålla så att man på bästa sätt når ut till sina kunder.

Kunderna uppskattar om de märker att det finns en tanke bakom innehållet. Kanske ska ni dela ut dem vid något speciellt tillfälle? Fundera då på vilka produkter som kan passa just vid det evenemanget.

Det kan gärna vara många olika slags produkter. Genom att välja produkter med en viss bredd så kan ni vara säkra på att alla hittar någonting som de har användning av. Med en goodiebag kan ni nå ut till en bred målgrupp.

Överraska era kunder! Hitta på en mängd roliga och intresseväckande produkter att fylla era påsar med som alla kommer att uppskatta.

Genom att dela ut en goodiebag kommer ni få era kunders dag att kännas som en riktig fest!